Contact met een accountmanager

Wanneer mogen wij contact met u opnemen?

Met ingang van 1 juni 2017 heeft Holland Media Combinatie B.V. (HMC) haar weekblad-portfolio grotendeels verkocht aan Koninklijke BDU Holding (BDU), Enter Media, Uitgeverij Verhagen en Uitgeverij Telstar.

Tegelijkertijd is besloten de uitgave van de titel Almere Vandaag te beëindigen. De laatste editie van deze titel is woensdag 31 mei verspreid. Met klanten die reeds een reservering hebben geplaatst voor Almere Vandaag na 1 juni wordt persoonlijk contact opgenomen door HMC.

Stadsblad De Echo, dat huis-aan-huis in Amsterdam verschijnt, blijft wel onderdeel van HMC. Voor plaatsingen in De Echo kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens of via uw huidige contactpersoon:

Stadsblad De Echo
Telefoon: 088-8247636
Email Verkoop: sales@echo.nl
Email Redactie: redactie@echo.nl

Voor plaatsingen in de regio Haarlem, Haarlemmermeer en Amstelveen voor de titels Witte Weekblad Aalsmeer en Uithoorn, Witte Weekblad Ronde Veren, Amstelveen en Ouder-Amstel, Witte Weekblad Hoofddorp Cruquius, Witte Weekblad Nieuw Vennep, Witte Weekblad Badhoevedorp en Zwanenburg, Witte Weekblad Kaag en Braassem, Witte Weekblad Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn Aarlanderveen Zwammerdam, Haarlems Weekblad Haarlem Noord en Bloemendaal, Haarlems Weekblad Haarlem, Heemsteedse Courant, Nieuwsblad IJmuiden Santpoort en Velserbroek en Amstelveens Nieuwsblad;
Voor plaatsingen in regio Noord Holland met betrekking tot de titels Helders Weekblad, CTR Hollands Kroon Anna Paulowna en Wieringen; Schager Weekblad, CTR Hollands Kroon Niedorp en Wieringermeer, Westfries Weekblad Oost, Westfries Weekblad West Echo van Hoorn Koggenland, Alkmaars Weekblad, De Duinstreek, De Koerier, Nieuwsblad De Kennemer, Nieuwsblad voor Castricum, De Zaankanter - Zaanstreek en Wormerland, De Zaankanter – Zaandam, De Krommenieër en Het Gezinsblad verwijzen wij u graag naar:

BDU
Afdeling Sales Support
Telefoon: 0342-494888
E-mail: verkoop@bdu.nl
https://bdumedia.nl/onze-nieuwsmerken

Voor plaatsingen in ’t Gooi voor de titels De Gooi en Eembode – Hilversum, De Gooi en Eembode - Naarden en Bussum, Laarder Courant de Bel, Baarns Weekblad, Vecht-Journaal, De Woonbode en Nieuwsblad voor Huizen verwijzen wij u graag naar:

Enter
Telefoon: 0294-410333
E-Mail: info@entermediabv.nl

Voor plaatsingen in Leiden e.o. voor de titels Witte Weekblad Leiden, Witte Weekblad Leiderdorp, Witte Weekblad Voorschoten en Zoeterwoude en Witte Weekblad Oegstgeest verwijzen wij u graag naar:

Uitgeverij Verhagen bv
Ambachtsweg 7A
2222 AH Katwijk
Telefoon: 071- 402 29 01
Fax: 071 - 403 23 25
receptie@uitgeverijverhagen.nl
http://uitgeverijverhagen.nl/contact-uitgeverij-verhagen

Voor plaatsingen in het weekblad De Postiljon verwijzen wij u graag naar:

Telstar
Rob Nooteboom
Telefoon: 079-3633255 / 06-83638093
Email: r.nootenboom@postiljon.nl